5جمله خوب و7 جمله بد برای کودکان
با کودکان چگونه رفتارکنیم؟
1. خودت تصمیم بگیر: کودک و دوستش در اتاق مشغول بازی ھستند. سر و صدای آنھا باعث اذیت و آزار شماست، بھتر است بگویید: "بچه ھا تصمیم بگیرید یا بی سر و صدا بازی کنید، یا از اتاق خارج شوید." اگر بعد از 5 دقیقه ھنوز سر و صدا ادامه داشت، بگویید: "خوب می بینم تصمیم گرفتید که از اتاق بیرون بروید." این جمله، شما را از داشتن نقش منفی نجات می دھد، زیرا آنھا می دانند این تصمیم آنھا بوده که منجر به این نتیجه شده است. به این ترتیب کودک مسئول عمل خودش است.
دستخط هر کس اسرار نهفته ای را در مورد شخصیت او آشکار می کند.
تحلیل دستخط هر فرد می تواند بیش از 100خصوصیت او را برای ما معرفی کند و ما می توانیم نکات مهمی را درمورد خصوصیات فرد و روابط شخصی و روابط شغلی وی دریابیم.
دستخط و نوع واکنش فرد در قبال مسائل مختلف زندگی:
میزان شیب دستخط هرکس، نشان دهنده ی نوع واکنش عاطفی فرد در موقعیتهای عاطفی است. هر قدر دستخط شما به سمت راست یا چپ متمایل باشد(شکل1 و 2)، واکنش شما در قبال مسائل زندگی، عاطفی تر است. یعنی شما تحت فرمان قلب خود هستید. و اگر دستخط شما حال عمودی دارد(شکل3)، واکنش شما بیشتر منطقی و عقلانی است. یعنی معمولاً بر اساس حقایق، اطلاعات و منطق، واکنش نشان می دهید و واکنش شما در قابل مسائل مختلف زندگی، کمتر جنبه ی احساسی دارد. یعنی شما تحت فرمان مغز خود هستید.
دستخط و قدرت تجزیه و تحلیل: اگر شما حروف m و n را به صورت خطوطی شکسته بنویسی (شکل6)، به طوری که در بین دندانه ها، حروف v کوچکی ایجاد می شود، شما از قدرت تحلیل خوبی برخوردارید، اما اگر دندانه های حروف m و n را قوس دار می نویسید (شکل7)، در زمینه تجزیه و تحلیل مسائل ضعیف هستید.
دستخط و رک گویی شخص: اگر در زندگی شخصی رک گو و صریح هستید و برای طرح یک موضوع اصلاً طفره نمیروید و زیاد به مقدمه چینی نمی پردازید، شما معمولاً نخستین حرف از هر کلمه را از بالای خط تراز، نمی نویسید(شکل8). اما اگر نخستین حرف از هر کلمه را از روی خط تراز شروع می کنید(شکل9)، شما فردی هستید که در رفتار و گفتار خود حاشیه می روید و حرفتان را رک و صریح بیان نمی کنید. مثلاً ابتدا از وضعیت آب و هوا می گویید، بعد راجع به بازی فوتبال شب قبل صحبت می کنید و بعد شرع به گفتن حرف مورد نظر خود می نمایید.
منبع: http://www.niksalehi.com/khat/khat.htm
30اصـل برای اعـتـمـاد به نـفس بـالا
1-اصـل یاد و اتکـال به خـداونـد و اعـتماد به قـدرت و یـاری و حـمایـت او. 2-اصـل آگاهـی و اشـراف و بصیـرت لحـظه به لحـظ به خـود. 3-اصـل تـغـییر در الـگـوهـا و ایـجـاد نـشانـه هـا. 4- اصـل خـودیـابـی(من کیستم؟)- قـائم مقـام و محـبـوب خـداونـد(عـزت نـفـس). 5-اصـل احـساس خـودشایـستـگی، خـودسالاری و احساس شخـصـیت. 6- اصـل عـدم مـقایـسه خـود با دیگـران. 7-اصـل خـود باوری و خـود محـوری بعـد از خـدا محـوری. 8-اصـل داشـتـن هـدف و بـرنامه در زنـدگـی. 9-اصـل تـمیـزی و ظـاهـر. 10-اصـل تعـریـف از خـود و دیگـران.11-اصـل تـشویـق خـود و دیگـران 12-اصـل تـعـهـد به قـول و صـداقـت و راستـی. 13-اصـل عـدم انجـام عمـل خـلاف و عـذرخـواهـی. 14-اصـل و نـظـم و انـضـباط کـاری. 15-اصـل دانـش و تجـربـه. 16-اصـل مـدیـریـت زمـان. 17-اصـل مـدیـریـت اولـویـت هـا. 18-اصـل اقـتـدار در مقـابـل ضعـف. 19-اصـل یـقیـن در مقـابل تـردیـد. 20-اصـل احـساس رهـبـری و مـدیـریـت. 21-اصـل مسـؤلـیـت پـذیـری. 22-اصـل سلامـت و نـگهـداری از جـسـم. 23-اصـل تـبـسـم. 24-اصـل ابـراز عـشـق به دیـگـران و متـذکـر شـدن ویـژگـیهـای مثـبـت آنـان. 25-اصـل نـگـاه به دیـگـران. 26-اصـل عـدم تـأخـیـر. 27-اصـل قاطـعـیـت و گـفتـن نه. 28-اصـل عـدم شـمـاتـت و سـرزنـش خـود و دیـگـران. 29-اصـل کـمک به دیـگـران و بـخشـایـش. 30-اصـل ژسـت و حـالـت بـدنـی.